Show Event AS eies og drives av Fredrik Wasshaug (daglig leder) og Terje Watterud (prosjektleder).

Firmaet ble etablert juli 2018. Med to ansatte.

Fredrik og Terje har i mange år jobbet med underholdning, scene og lyd hver for seg. Terje jobber til daglig i Scenemann AS, der han er daglig leder. Som lyd teknikker har han jobbet i mange år og denne kunnskapen ønsker han å dra inn i Show Event. Fredrik har på sin side jobbet for det meste oppe på en scene. Der har han stått for underholdningen selv og vært regissør.

Sammen skal de nå ta for seg arrangement for private, bedrifter, idrettsarrangement og kulturarrangement. Stort og smått. Konferanser med mer.

Med kompetanse over mange år. Skal de nå sammen skape flere arrangement sammen med samarbeidspartnere. Er det noe du ønsker å få satt sammen, skape god stemning, rett og slett litt SHOW! Da er det bare å ta kontakt.